Renovatie

Jouw pand, jouw identiteit.

Het kan een logische stap zijn om je huidige bedrijfspand te renoveren in plaats van te kiezen voor nieuwbouw. De huidige locatie past precies bij je bedrijf of je gebouw voldoet qua oppervlak nog prima in je bedrijfsplannen. Bij BWS Bouw verdelen we renovaties in 3 categorie├źn: verfraaien, verduurzamen of verbouwen

Wanneer je kiest voor verfraaien, zorgen we voor een 'boost' van je identiteit. Het pand wordt met handige ontwerprichtlijnen teruggebracht naar de tijd van nu. Dat doen we door de buitenschil van het gebouw te overlagen met nieuwe gevelbekledingen.

Bij verduurzamen gaan we een stap verder. Volgens de strategie van 'trias energetica' dien je bij het verduurzamen van een gebouw eerst de energiebehoefte te beperken. Dat kan door de gebouwschil beter te isoleren. Daarom 'stropen' we het pand terug naar zijn hoofddraagconstructie door de gevelschil er af te halen. En daarna bouwen we de gevel opnieuw naar wens op met hoogwaardig ge├»soleerde bouwmaterialen. Een uitgelezen kans om gelijk die gave open vide bij de entree mee te nemen! Van schets tot uitvoering, de expertise hebben we in eigen huis.

Wil je naast het aanpakken van de gebouwschil ook een stuk aanbouwen, ophogen of de interne gebouwrouting wijzigen? Dan noemen we het verbouwen. We pakken onze expertise van bouw en renovatie bijeen en zorgen er voor dat de transformatie van het eerste idee tot en met de realisatie vlekkeloos verloopt. Hiervoor hanteren we dezelfde werkwijze als bij nieuwbouw; de routekaart met 10 stappen, verdeeld in 3 fasen: van idee tot ingebruikname.