KMI Precisie
Raalte
terug

KMI Precisie BV ontwikkelt en produceert onderdelen voor de fijnmechanische industrie. Daarbij gaat het vrijwel altijd om complexe machineonderdelen met een hoge nauwkeurigheid en kleine vorm- en plaatstoleranties. Door groei in zowel orderaantallen als - groottes, zijn de eerste stappen richting nieuwbouwplannen gezet.

Om de nieuwbouwplannen verder vorm te geven is BWS Bouw gecontacteerd om mee te denken in de ontwerp- en realisatiefase. Tevens is gezamenlijk gekeken naar een potentiële bouwkavel. Het ontwerp is samen met de opdrachtgever tot stand gekomen op basis van het bedrijfsproces. Tevens is direct rekening gehouden met potentiële voorziene groei.

BWS Bouw is dus vroegtijdig aangehaakt als bouwteampartner van KMI Precisie. De vergunning is verleend. Medio mei 2023 zijn we gestart met de bouw en het gebouw is in november 2023 opgeleverd. Het pand is gebouwd op het bedrijventerrein De Zegge VII in Raalte.

Bereken je prijs

Calculator

Nieuw bedrijfspand bouwen? Een indicatie van de bouwkosten kan een goed begin zijn om je nieuwbouwplannen vorm te geven. Die kosten brengen we eerst globaal 'over de grote getallen'. Vul per ruimtefunctie de benodigde vierkante meters in en laat je mailadres achter. Na het invullen van de gegevens komt direct de indicatieve investering en toelichting in beeld. 


Overigens begrijpen we dat de calculator zijn beperkingen heeft en dat je je niet helemaal zult herkennen in het geconfigureerde bedrijfspand. Daarom maken we graag verder kennis met je. Na een persoonlijke inventarisatie van je wensen en eisen stellen we een passend schetsontwerp en bijbehorende kostenraming voor je op. Van grof naar fijn dus! Neem gerust contact met ons op, dan lichten we gelijk ons concrete stappenplan toe.