Rientjesoven
Borne
terug

Binnenkort gaan we van start met de bouw van een nieuw bedrijfspand aan de Rientjesoven in Borne. Een modern bedrijfspand bestaande uit twee afzonderlijke delen, met ruimtes voor zowel opslag als kantoren. 

Het pand is gelegen op het bloeiende bedrijventerrein Veldkamp/Westermaat. Een strategische locatie voor ondernemers, dichtbij de A1 en centraal gelegen in Twente. Het wordt alweer ons zesde te bouwen bedrijfspand op dit gedeelde bedrijventerrein van Borne en Hengelo.

Het strakke ontwerp komt uit de pen van Tonnie Wegdam van Bouw & Ontwerp bureau Wegdam. Mark Ros van Bouwtechniek ROS bepaalde het constructieve ontwerp. BWS Bouw werd aangehaakt in het ontwerpteam en droeg zijn steentje bij in de praktische uitwerking. Daaropvolgend mochten we de bouwopdracht ontvangen.

Heeft u interesse in het huren van één van deze moderne bedrijfsruimtes? Neem dan contact op met Jochem Houwing van Euverman Bedrijfsmakelaars & Vastgoedbeheerders voor meer informatie.

Bereken je prijs

Calculator

Nieuw bedrijfspand bouwen? Een indicatie van de bouwkosten kan een goed begin zijn om je nieuwbouwplannen vorm te geven. Die kosten brengen we eerst globaal 'over de grote getallen'. Vul per ruimtefunctie de benodigde vierkante meters in en laat je mailadres achter. Na het invullen van de gegevens komt direct de indicatieve investering en toelichting in beeld. 


Overigens begrijpen we dat de calculator zijn beperkingen heeft en dat je je niet helemaal zult herkennen in het geconfigureerde bedrijfspand. Daarom maken we graag verder kennis met je. Na een persoonlijke inventarisatie van je wensen en eisen stellen we een passend schetsontwerp en bijbehorende kostenraming voor je op. Van grof naar fijn dus! Neem gerust contact met ons op, dan lichten we gelijk ons concrete stappenplan toe.