InvestX
Hengelo
terug

InvestX is een ontwikkelaar en investeerder van bedrijfsvastgoed. Zij focussen zich daarbij op een goede locatie, hoge bouwkwaliteit en esthetische meerwaarde voor de omgeving. Het strakke ontwerp komt uit de pen van Joost Perik van PR8 Architecten. Brons verzorgt het constructieve ontwerp. BWS Bouw is als aannemer in het bouwteam aangehaakt.

Het pand is gebouwd op een strategisch bereikbare locatie op industrieterrein Veldkamp/Westermaat in Borne/Hengelo en is vanaf de A1 zichtbaar. Daarnaast ben je binnen 3 minuten op de A1. Het gebouw biedt langjarig huisvesting aan de 2 gerenommeerde bedrijven INTR en Bizerba. INTR heeft een compleet assortiment voor professionele raam- en vloerafwerkingen. Het assortiment is altijd actueel en je krijgt een pasklaar advies. Bizerba biedt oplossingen op het gebied van weegapparatuur, labelen, snijden, traceerbaarheid, controlemiddelen, labels en software-oplossingen. Haar belangrijkste klanten zijn supermarkten, detailhandel, voedselverwerkende industrie en logistiek.

BWS Bouw is aangehaakt als bouwteampartner van InvestX. Eind april 2023 is het pand, geheel volgens planning, opgeleverd. 

Bereken je prijs

Calculator

Nieuw bedrijfspand bouwen? Een indicatie van de bouwkosten kan een goed begin zijn om je nieuwbouwplannen vorm te geven. Die kosten brengen we eerst globaal 'over de grote getallen'. Vul per ruimtefunctie de benodigde vierkante meters in en laat je mailadres achter. Na het invullen van de gegevens komt direct de indicatieve investering en toelichting in beeld. 


Overigens begrijpen we dat de calculator zijn beperkingen heeft en dat je je niet helemaal zult herkennen in het geconfigureerde bedrijfspand. Daarom maken we graag verder kennis met je. Na een persoonlijke inventarisatie van je wensen en eisen stellen we een passend schetsontwerp en bijbehorende kostenraming voor je op. Van grof naar fijn dus! Neem gerust contact met ons op, dan lichten we gelijk ons concrete stappenplan toe.