De Waard Tenten
Hattem
terug

Iedereen kent ze wel: de oersterke en strak vormgegeven tenten van De Waard. Toch is het bedrijf De Waard meer dan alleen hét merk voor een degelijke kampeertent. Zij timmeren namelijk al jaren aan de weg met de verkoop van luxe 'glampingtenten' die worden verkocht aan campings, festivals en evenementen.

Het nieuwe pand, dat voornamelijk dient als showroom voor zowel de particuliere als de zakelijke markt, is de thuishaven van de twee oude vestigingen uit Roden en Heerde.

BWS Bouw heeft het pand gerealiseerd. Het is gebouwd op het bedrijventerrein H2O in Hattem (langs de A50 en A28). Het sprekende ontwerp is gemaakt door PR8 Architecten uit Almelo.

Bereken je prijs

Calculator

Nieuw bedrijfspand bouwen? Een indicatie van de bouwkosten kan een goed begin zijn om je nieuwbouwplannen vorm te geven. Die kosten brengen we eerst globaal 'over de grote getallen'. Vul per ruimtefunctie de benodigde vierkante meters in en laat je mailadres achter. Na het invullen van de gegevens komt direct de indicatieve investering en toelichting in beeld. 


Overigens begrijpen we dat de calculator zijn beperkingen heeft en dat je je niet helemaal zult herkennen in het geconfigureerde bedrijfspand. Daarom maken we graag verder kennis met je. Na een persoonlijke inventarisatie van je wensen en eisen stellen we een passend schetsontwerp en bijbehorende kostenraming voor je op. Van grof naar fijn dus! Neem gerust contact met ons op, dan lichten we gelijk ons concrete stappenplan toe.