D&D Vastgoed

Goor
terug

Als ontwikkelaar van bedrijfsvastgoed onderscheidt D&D Vastgoed zich als klantgerichte partner. Daarbij durven zij te kiezen voor kwaliteit, ten gunste van de kopers en huurders van het pand. Het strakke ontwerp van pr8 architecten onderstreept deze strategie.

Het nieuwe pand in Goor biedt onderkomen aan 12 unit-eigenaren. Ook voor hen hebben wij specifieke wensen gerealiseerd.

BWS Bouw is aangehaakt als bouwpartner van het pand. Het pand is gebouwd op het bedrijventerrein Zenkeldamshoek in Goor in de Gemeente Hof van Twente.

Bereken je prijs

Bereken je bedrijfspand

Nieuw bedrijfspand bouwen? Een indicatie van de bouwkosten kan een goed begin zijn om je nieuwbouwplannen vorm te geven.

Die kosten brengen we eerst globaal 'over de grote getallen'. Vul per ruimtefunctie de benodigde vierkante meters in en laat je mailadres achter. Na het invullen van de gegevens komt direct de indicatieve investering en toelichting in beeld. 


Overigens begrijpen we dat de calculator zijn beperkingen heeft en dat je je niet helemaal zult herkennen in het geconfigureerde bedrijfspand. Daarom maken we graag verder kennis met je. Na een persoonlijke inventarisatie van je wensen en eisen stellen we een passend schetsontwerp en bijbehorende kostenraming voor je op. Van grof naar fijn dus! Neem gerust contact met ons op, dan lichten we gelijk ons concrete stappenplan toe.