Mafo Industrial Washing - Sdev RE

Borne
terug

Sdev RE is een ontwikkelaar en investeerder in met name bedrijfsvastgoed. Voor hen zijn locatie, bouwkwaliteit en bestendigheid dé pijlers voor het succesvol ontwikkelen van een project. Het ontwerp is gemaakt door PR8 Architecten. MID-advies verzorgde het constructieve ontwerp. BWS Bouw completeerde het bouwteam.

Het gebouw is gebouwd op industrieterrein Veldkamp in Borne. Daarnaast ben je binnen 3 minuten op de A1. Het gebouw biedt langjarig huisvesting aan Mafo Industrial Wahsing. Mafo ontwikkelt en realiseert industriële reinigingssystemen en wasstraten voor de voedsel-, olie- of metaalbewerkende industrie. Met ruim 50 jaar ervaring bieden zij de juiste oplossingen in het reinigen en drogen van pallets, vaten, kratten en nog veel meer!

In juni 2023 zijn we gestart met de bouw en begin kwartaal 1 van 2024 is het pand opgeleverd. 

Bereken je prijs

Bereken je bedrijfspand

Nieuw bedrijfspand bouwen? Een indicatie van de bouwkosten kan een goed begin zijn om je nieuwbouwplannen vorm te geven.

Die kosten brengen we eerst globaal 'over de grote getallen'. Vul per ruimtefunctie de benodigde vierkante meters in en laat je mailadres achter. Na het invullen van de gegevens komt direct de indicatieve investering en toelichting in beeld. 


Overigens begrijpen we dat de calculator zijn beperkingen heeft en dat je je niet helemaal zult herkennen in het geconfigureerde bedrijfspand. Daarom maken we graag verder kennis met je. Na een persoonlijke inventarisatie van je wensen en eisen stellen we een passend schetsontwerp en bijbehorende kostenraming voor je op. Van grof naar fijn dus! Neem gerust contact met ons op, dan lichten we gelijk ons concrete stappenplan toe.