De Velden
Almelo
terug

De Velden wordt een bedrijfspand dat meerdere functies zal gaan huisvesten. Zo is er een grote opslaghal, een vierlaags kantoorgebouw, een parkeergarage en een grote showroom verdeelt over 2 bouwlagen. Het gave ontwerp komt van Virtual Living, uit de pen van ontwerper Stijn Tummers. Voor de constructie is Brons Constructeurs & Ingenieurs BV (kelder en onderbouw) en MID-advies (bovenbouw) aangehaakt. BWS zorgde voor de technische uitwerking van het geheel.

Het pand wordt gebouwd aan de Hofkesstraat in Almelo en is vanaf het kruispunt Plasmanweg / Kolthofsingel goed zichtbaar. Het gebouw markeert de entree van het Indiëterrein.

Bereken je prijs

Calculator

Nieuw bedrijfspand bouwen? Een indicatie van de bouwkosten kan een goed begin zijn om je nieuwbouwplannen vorm te geven. Die kosten brengen we eerst globaal 'over de grote getallen'. Vul per ruimtefunctie de benodigde vierkante meters in en laat je mailadres achter. Na het invullen van de gegevens komt direct de indicatieve investering en toelichting in beeld. 


Overigens begrijpen we dat de calculator zijn beperkingen heeft en dat je je niet helemaal zult herkennen in het geconfigureerde bedrijfspand. Daarom maken we graag verder kennis met je. Na een persoonlijke inventarisatie van je wensen en eisen stellen we een passend schetsontwerp en bijbehorende kostenraming voor je op. Van grof naar fijn dus! Neem gerust contact met ons op, dan lichten we gelijk ons concrete stappenplan toe.