BWS Bouw
Borne
terug

Als BWS Bouw zijn we gespecialiseerd in het adviseren, bouwen en renoveren van bedrijfspanden. Het strakke ontwerp komt uit de pen van Paul Wolters van DAD/Architectuur. MID-advies is verantwoordelijk voor het constructieve ontwerp. BWS Bouw is vanzelfsprekend als aannemer aan het bouwteam verbonden.

Groei in projectgroottes en -aantallen zorgen voor groei binnen BWS. Om hier ook in onze huisvesting op aan te sluiten, is het plan ontstaan om een bedrijfspand te realiseren. Het pand wordt, zoals wij ook aan andere ondernemers adviseren, volledig ingezet als één van onze bedrijfsmiddelen om onze doelen te kunnen verwezenlijken.

Het gebouw is gebouwd op een strategisch bereikbare locatie op industrieterrein Veldkamp in Borne, direct gelegen aan afslag 29 en afslag 30 van de A1. Het gebouw biedt naast de huisvesting van onze eigen organisatie ook huisvesting aan 3 vastgoed gerelateerde bedrijven, te weten STEKO vastgoed, NSNK vastgoed & transformatie en MH Heideman vastgoed. STEKO is een ontwikkelaar van bedrijfsmatig vastgoed, NSNK is met name actief in bouwmanagement en transformatiemanagement voor gebouweigenaren. MH Heideman is als gedelegeerd ontwikkelaar voor (middel-)grote aannemers hoofdzakelijk actief in de woningbouwsector.

Ons nieuwe pand is op 1 augustus 2023 opgeleverd.

Bereken je prijs

Calculator

Nieuw bedrijfspand bouwen? Een indicatie van de bouwkosten kan een goed begin zijn om je nieuwbouwplannen vorm te geven. Die kosten brengen we eerst globaal 'over de grote getallen'. Vul per ruimtefunctie de benodigde vierkante meters in en laat je mailadres achter. Na het invullen van de gegevens komt direct de indicatieve investering en toelichting in beeld. 


Overigens begrijpen we dat de calculator zijn beperkingen heeft en dat je je niet helemaal zult herkennen in het geconfigureerde bedrijfspand. Daarom maken we graag verder kennis met je. Na een persoonlijke inventarisatie van je wensen en eisen stellen we een passend schetsontwerp en bijbehorende kostenraming voor je op. Van grof naar fijn dus! Neem gerust contact met ons op, dan lichten we gelijk ons concrete stappenplan toe.